Наказ № 1296 від 10.12.21 року про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії
Спеціальність: 204 –Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тема дисертації: Розробка та впровадження інноваційної технології «GREEN ARTICLE» для обробки передінкубаційних та харчових яєць курей
Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859.023
Голова ради:
Хмельничий Леонтій Михайлович, доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри розведення і селекції тварин, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Рецензенти:
Вечорка Вікторія Вікторівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри розведення і селекції тварин, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Повод Микола Григорович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технології кормів і годівлі тварин, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Опоненти
Прокопенко Наталія Павлівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство освіти і науки України
Палій Андрій Павлович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технічних систем і технологій тваринництва імені Б.П. Шабельника, Державний біотехнологічний університет, Міністерство освіти і науки України
Дата прийняття дисертації до розгляду: 04 січня 2021 року
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 10 лютого 2022 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)
Документи:
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації
Відгук опонента Прокопенко Наталії Павлівни
Відгук опонента Палія Андрія Павловича
Аудіозапис засідання спеціалізованої вченої ради