Наказ № 300-к від 01.09.2022 Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії (ДФ 55.859.028)
Спеціальність 181 - Харчові технології
Склад спеціалізованої вченої ради:

Голова ради:
1. Перцевой Федір Всеволодович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет

Рецензенти:
2. Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет

Опоненти:
1. Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національний університет біоресурсів і природокористування України;
2. Безусов Анатолій Тимофійович, доктор технічних наук, професор кафедри біоінженерії і води, Одеська національна академія харчових технологій;
3. Ямборко Ганна Валентинівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотеїхнології, Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова.

Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 24 жовтня 2022 року, 9.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160),

Документи:

Рішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії

Дисертація

Висновок наукового керівника

Рецензія Самілик М.М.

Відгук опонента Баль-Прилипко Л.

Відгук опонента Безусов А.Т.

Відгук опонента Ямборко Г.В.