Наказ № 154-к від 29.03.2023 Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії
Спеціальність 181 – Харчові технології
Склад спеціалізованої вченої ради:
Голова ради:
МазуренкО Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Мельник Оксана Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, завідувачка кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету.
Офіційні опоненти:
Камбулова Юлія Вікторівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій;
Серік Максим Леонідович, кандидат технічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи, Державний біотехнологічний університет;
Медведєва Анжеліка Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, Державний торговельно-економічного університет.
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 16 травня 2023 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)
Документи:
Ріішення спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії
Переглянути відео захисту дисертації
Посилання на онлайн трансляцію захисту
Рецензія кандидата технічних наук, доцента Мельник О. Ю.
Файл КЕП рецензії кандидата технічних наук, доцента Мельник О. Ю., яким підписується рецензія
Відгук офіційного опонента, кандидата технічних наук, доцента Серіка М. Л.
Відгук офіційного опонента, доктора технічних наук, професора Камбулової Ю. В.
Відгук офіційного опонента, кандидата технічних наук, доцента Медведєвої А. О.