Наказ 214/ос від 30.01.2025 “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: на тему «Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використання білкової сировини та цукрозамінників»
Науковий керівник:
МЕЛЬНИК Оксана Юріївна, доцент, завідувач кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Склад спеціалізованої вченої ради:
Голова ради:
МАЗУРЕНКО Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
САВЧЕНКО Марина Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет;
БОЛГОВА Наталія Вікторівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, декан факультету харчових технологій, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
СИЛЬЧУК Тетяна Анатоліївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри готельно-ресторанної справи, Національний університет харчових технологій.
ЧОРНА Ніна Вікторівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Державний біотехнологічний університет.
Документи:

Дисертація

Перевірити електронний підпис

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення

Посилання на онлайн трансляцію захисту