Наказ МОН України № 237 від 19.02.2021 року про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тема дисертації: Технологія термостабільних, молоковмісних начинок з використанням желатину
Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859. 007
Голова ради:
- Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Рецензенти:
- Ладика Володимир Іванович, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України, професор, ректор Сумського національного аграрного університету, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
- Мельник Оксана Юріївна, кандидат технічних наук, доцент, декан факультету харчових технологій, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України
Опоненти :
- Кравченко Михайло Федорович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства, Київський національний торгово економічний університет Міністерство освіти і науки України,
- Корецька Ірина Львівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології ресторанної аюрведичної продукції, Національний університет харчових технологій, Міністерство освіти і науки України,
Дата прийняття дисертації до розгляду: 20 квітня 2021 року
Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 26 травня 2021 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)
Документи:
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації
Відгук опонента Кравченка М.Ф.
Відгук опонента Корецької І.Л.
Аудіозапис засідання спеціалізованої вченої ради