Наказ МОН України № 237 від 19.02.2021 року про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії

Спеціальність: 181 Харчові технології

Тема дисертації: Технологія термостабільних, молоковмісних начинок з використанням желатину

Склад разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859. 007

Голова ради:

Рецензенти:

Опоненти :

 

Дата прийняття дисертації до розгляду: 20 квітня 2021 року

Дата, час та місце проведення захисту дисертації: 26 травня 2021 року, 10.00, Сумський національний аграрний університет, Міністерство освіти і науки України (м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 160)

Документи:

Анотація дисертації

Дисертація

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації

Відгук опонента Кравченка М.Ф.

Відгук опонента Корецької І.Л.

Аудіозапис засідання спеціалізованої вченої ради

Відеозапис засідання спеціалізованої вченої ради