Наказ № 754/ос від 10.04.2025 “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 204 – Технології виробництва та переробки продукції тваринництва
Назва дисертаційної роботи: «Продуктивність і технологічні властивості м’яса свиней данської та канадської селекції»
Науковий керівник:
ШПЕТНИЙ Микола Борисович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет.
Склад спеціалізованої вченої ради:
Голова ради:
Вечорка Вікторія Вікторівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, декан біолого-технологічного факультету, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Леонтій Михайлович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет;
ОПАРА Віктор Олексійович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри технології кормів і годівлі тварин, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
СУСОЛ Руслан Леонідович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва, Одеський державний аграрний університет;
ВАЩЕНКО Павло Анатолійович, доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, професор кафедри технології виробництва продукції тваринництва, Полтавський державний аграрний університет.
Документи:
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення