Наказ _______________ “Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії”
Спеціальність 181 – Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: на тему «Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавки»
Науковий керівник:
САМІЛИК Марина Михайлівна, доктор технічних наук, професор, завідувачка кафедри технологій та безпечності харчових, Сумський національний аграрний університет.
Склад спеціалізованої вченої ради:
Голова ради:
МАЗУРЕНКО Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
ГЕЛІХ Анна Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет;
МЕЛЬНИК Оксана Юріївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
ГРЕВЦЕВА Наталія Вячеславівна, кандидат технічних наук, професора, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна;
СТАДНИК Ігор Ярославович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри обладнання харчових технологій, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України.
Документи:
Дисертація
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення