Наказ № 146-к від 23.03.2023 р. Про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії
Спеціальність 181 – Харчові технології
Склад спеціалізованої вченої ради:
Голова ради:
Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувачка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Назаренко Юлія Валентинівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
Пасічний Василь Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, Національний університет харчових технологій.
Мінорова Антоніна Володимирівна, кандидат технічних наук, завідувачка відділу молочних продуктів та дитячого харчування, Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.
Дисертація
Перевірити електронний підпис
Посилання на онлайн трансляцію захисту